Romanfragmenten

Romanfragmenten

Op de website pratenoverromanfragmenten staan 36 fragmenten van romans. Deze beslaan 15 à 20 bladzijdes en kunnen worden gebruikt als lesmateriaal gebruikt.

Op romanfragmenten rust auteursrecht en copyright waarop een standaardregeling van vergoedingen van toepassing is. Aangezien onze werkgroep niet over financiële middelen beschikt, zijn wij de volgende rechthebbenden dankbaar dat ze – uitsluitend voor dit niet-commerciële doel – voor gebruik van de gekozen fragmenten kosteloos toestemming gaven:

Gerbrand Bakker en Bregje Hofstede en Uitgeverij Cossee, Griet Op de Beeck, Saskia de Coster Connie Palmen, Judith Eijkelenboom, Tom Lanoye, Nina Polak en Peter Middendorp en Uitgeverij Prometheus, Stefan Brijs, Hanna Bervoets, Nelleke Noordervliet en Marieke Lucas Rijneveld en Uitgeverij Atlas Contact, Ellen Heijmerikx en Uitgeverij Nieuw Amsterdam, Arthur Japin en Ilja Pfeiffer van Uitgeverij De Arbeiderspers, Herman Koch en Auke Hulst en Ambo/Anthos Uitgevers, Arjen Lubach, Alex Boogers en Kluun en Uitgeverij Podium, de erven van Rascha Peper, Joke van Leeuwen en Kees ’t Hart en Uitgeverij Querido, Anne Provoost en Uitgeverij Houtekiet, Jaap Robben en Uitgeverij De Geus, Lize Spit, Marjolein van Heemstra en Peter Zantingh en Das Mag Uitgevers, Rodaan Al Galidi en Uitgeverij Jurgen Maas en Daan Heerma van Voss.

De toestemming voor het gebruik van de romanfragmenten geldt alleen voor de publicatie op onze website. Voor ander gebruik van de fragmenten gelden de gebruikelijke regels van het auteursrecht.

 

Totaal 749 keer bekeken, Vandaag 1 keer bekeken

Verwante berichten

Yoleo, lezen en luisteren tegelijk

Yoleo, lezen en luisteren tegelijk

Prentenboeken Online bibliotheek

Prentenboeken Online bibliotheek

Voorleesboeken Online bibliotheek

Voorleesboeken Online bibliotheek

AVI-start boeken in Online bibliotheek

AVI-start boeken in Online bibliotheek

Tags