AVI-E4 boeken in Online bibliotheek

AVI-E4 boeken in Online bibliotheek

De Online bibliotheek biedt een heleboel e-boeken voor kinderen. Deze kun je gratis downloaden als je lid bent van de bibliotheek.
Lidmaatschap is gratis voor kinderen.

Lenen

De boeken lenen doe je op de website www.onlinebibliotheek.nl of in de app.

Lezen

Heb je een Samsung, Google Nexus of een ander Android-toestel? Download de app ‘Online bibliotheek’ in de Google Play Store.
Heb je een iPhone of een iPad? Download de app ‘Online bibliotheek’ in de App Store.
Zorg dat je eerst boeken leent op de website. Daarna kun je de geleende boeken in de app downloaden en lezen.

Hieronder zie je een paar boeken die geschikt zijn voor AVI E4.

Rian Visser Blitz!

een buitenaards leuk boek

Dit verhaal, voor kinderen die net zijn begonnen aan hun leescarrière, voldoet aan alle normen van een eerste leesboek: grote letters, makkelijke woorden (van maximaal twee lettergrepen), korte zinnen die steeds op een nieuwe regel beginnen, beknopte hoofdstukjes zodat de beginnende lezer moed houdt, en veel grappige illustraties. En toch is het een heel spannend verhaal. Het gaat over een raar buitenaards wezentje, Blitz, dat in zijn eentje ver weg op bol Nul woont. Blitz is erg tevreden met zijn…

Nederlands, 1 online resource (ePub2, 143 pagina’s, 32124992 bytes), Gottmer, Haarlem, 2015

Bekijk details van Blitz!

Anneke Scholtens Fritzi en de gifbeker

Fritzi is toevallig in het theater als daar een acteur vermoord wordt. Ze gaat direct op onderzoek uit. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden. AVI-E4. Vanaf ca. 9 jaar.

Fictie, Detectiveroman, Kinderboek

Nederlands, 1 online resource (ePub2, 28 p., 1293255 bytes), Zwijsen Uitgeverij, Tilburg, 2016

Bekijk details van Fritzi en de gifbeker

Anke Kranendonk Een rare agent

Freek (8) zit voor zijn huis naar auto’s te kijken. Opeens gebeuren er vreemde dingen: auto’s botsen tegen bomen of raken van de weg. Verhaal in gemakkelijke woorden en korte zinnen. AVI-E4. Vanaf ca. 8 jaar.

Kinderboek, Fictie

Nederlands, 1 online resource (ePub2, 30 p., 8285614 bytes), Zwijsen Uitgeverij, Tilburg, 2016

Bekijk details van Een rare agent

Vivian den Hollander Een mooie actie

Een mooie actie van Vivian den Hollander Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 4 – AVI E4 Veilig en goed leren lezen met de avonturen van de Effies van Vivian den Hollander. Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 4 (AVI E4). Herkenbare verhalen over voetbal die jongens en meisjes vanaf 6 jaar zullen aanspreken. Gekleurde tekeningen ondersteunen het verhaal en maken het lezen nog leuker! Waar gaat Een mooie actie over? Bas speelt bij de Effies. Met zijn team verkoopt…

Nederlands, 1 online resource (ePub2, 31 pagina’s, 2340320 bytes), Van Holkema  & Warendorf, Houten, 2012

Bekijk details van Een mooie actie

Vivian den Hollander Een spannend toernooi

Een spannend toernooi van Vivian den Hollander Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 4 – AVI E4 Veilig en goed leren lezen met de avonturen van de Effies van Vivian den Hollander. Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 4 (AVI E4). Herkenbare verhalen over voetbal die jongens en meisjes vanaf 6 jaar zullen aanspreken. Gekleurde tekeningen ondersteunen het verhaal en maken het lezen nog leuker! Waar gaat Een spannend toernooi over? Bas en Kim spelen bij de Effies….

Nederlands, 1 online resource (ePub2, 31 pagina’s, 4896456 bytes), Van Holkema & Warendorf, Houten, 2012

Bekijk details van Een spannend toernooi

Arend van Dam Anton en de Spin

Over het leven van Anton Fokker (1890-1939) die zijn eigen vliegtuig bouwde

Leren lezen met de AVI-boeken van Arend van Dam Veilig en goed leren lezen met de makers van Lang geleden… Speciaal voor leerlingen van groep 3 en 4.Anton en de spin is een spannend AVI-verhaal van Arend van Dam om zelf te lezen over het verrassende leven van Antony Fokker, die zijn eigen vliegtuig bouwde! Met sprankelende illustraties van Alex de Wolf.  Anton en de spin (AVI E4) is het vierde deel in deze AVI-serie, die bestaat uit vier fascinerende, historische verhalen over Rembrandt van Rijn,…

Nederlands, 1 online resource (ePub2, 32 pagina’s, 7484121 bytes), Van Holkema & Warendorf, Houten, 2016

Bekijk details van Anton en de Spin

Rian Visser Sproet rent de stad in 3

Ze klimt op het hek. En dan schuift ze op de rug van de pony. Sproet is steeds braver. Zo braaf dat hij weer mee mag doen in de les. Maar dan vlucht Sproet opeens het dorp in. Een leuk verhaal voor beginnende lezers op AVI E4 niveau. Dit AVI boekje bevat een meeleesfunctie. Het verhaal wordt door een logopediste ingesproken op het tempo dat hoort bij het AVI niveau. Tegelijkertijd licht de tekst woord voor woord op, zodat de beginnende lezers goed kunnen oefenen met woordherkenning en uitspraak….

Nederlands, 1 online resource (ePub3, 29 pagina’s, 62244576 bytes), Gottmer, Haarlem, 2013

Bekijk details van Sproet rent de stad in 3

Rian Visser Een prijs voor Sproet 4

Sproet doet nooit meer mee in de les. Sproet is zo stout geweest dat hij niet meer mee mag doen in de les. Maar als Anne stiekem op hem rijdt, is hij hartstikke braaf. Dan mogen Sproet en Anne per ongeluk meedoen aan een wedstrijd. Een leuk verhaal voor beginnende lezers op AVI E4 niveau. Dit AVI boekje bevat een meeleesfunctie. Het verhaal wordt door een logopediste ingesproken op het tempo dat hoort bij het AVI niveau. Tegelijkertijd licht de tekst woord voor woord op, zodat de beginnende lezers…

Nederlands, 1 online resource (ePub3, 30 pagina’s, 65724126 bytes), Gottmer, Haarlem, 2013

Bekijk details van Een prijs voor Sproet 4

Totaal 3,758 keer bekeken, Vandaag 1 keer bekeken

Verwante berichten

Kerstverhalen

Kerstverhalen

Luisterboeken bibliotheek

Luisterboeken bibliotheek

Yoleo, lezen en luisteren tegelijk

Yoleo, lezen en luisteren tegelijk

Prentenboeken Online bibliotheek

Prentenboeken Online bibliotheek

Tags